Consultanţă

-Termoficarea este o artă-

Dacă v-aţi hotărât să montaţi un sistem de incălzire, vă sugerăm să nu ezitaţi să solicitaţi consultaţia specialistului nostru, care vă va ajuta să realizaţi un sistem ultraeconomic, cu investiţii minime, care vă va alege şi sursa optimă de încălzire adaptată localităţii şi zonei.

Performanta si eficienta centralei este strans legata de gradul de izolare a peretilor, precum si a pardoselii, plafoanelor.

Conditii pentru un consum mai redus de energie electrica:
– peretii si pardoseala sunt termoizolati cu polistiren sau vata minerala (ex. 5cm de polistiren sau vata minerala izoleaza termic cat 40 cm zidarie de caramida).
– geamuri termopan, sau se face etansarea usilor si ferestrelor cu chedere.
– la blocuri de apartamente casa scarilor sa fie incalzita sau usa de la intrare inchisa.
– folosirea de calorifere de putere adecvata suprafetei de incalzit, preferabil supradimensionarea lor.
– evitarea trecerii conductelor prin balcoane, garaje, spatii neincalzite, pardoseala de beton, sau izolarea lor termica.
– folosirea caloriferelor din otel care au un randament superior iar calculul caloriferelor este de asemenea foarte important.
– folosirea unei temperaturi in calorifere de max. – 55 °C.
– sistemul de incalzire va avea un traseu cat mai scurt, caloriferele amplasate pe peretii interiori, evitarea amplasarii caloriferelor sub geamuri (geamurile termopane in mod normal nu au nevoie de a fi incalzite ca sa nu transpire) si renuntarea la distribuitoare.

CRITERII GENERALE PT. O INSTALAȚIE PERFORMANTĂ:

  • Trasee scurte
  • Calorifere din oțel cu enerție termică mică
  • Poziționarea caloriferelor pe pereți interiori (nu sub geamuri)

MANAGEMENT ENERGETIC:

Este noul serviciu prestat de noi pentru optimizarea consumului energetic de oricare natură. Puţini ştiu că, doar prin efectuarea unor modificări în sistemul de încălzire se pot realiza economii substanţiale de până la 35%, iar împreună cu o minimă investiţie în termoizolare, economiile energetice pot ajunge până la 60%. Astfel investiţia într-o consultanţă energetică este cea mai inteligentă şi rentabilă decizie.

PREŢURI CONSULTANŢĂ MANAGEMENT ENERGETIC ŞI OPTIMIZARE CONSUM:

Apartamente – 300 lei

Case – 500 lei

Întreprinderi – preţ negociabil în funcţie de mărime şi condiţii

 

INFORMAŢII DE CONTACT


Telefon:
0741 436 476 (Orange)
0723-898-505 (Vodafone)


E-mail:
ellasystems@yahoo.com

Intervale orare în care puteţi suna
Luni – Sâmbătă 8:00 – 20:00